Geruchten
30 september 2008 - Ron Smeets

LG KC780 wordt vandaag onthuld?

Er gingen al eerder geruchten over een op komst zijnde tweede 8 megapixel camphone van LG.

Volgens GSM Arena wordt het toestel, de LG KC780, vandaag officieel onthuld maar deze berichten kunnen vooralsnog niet bevestigd worden. Wel hebben ze al foto's (zie hieronder) van het toestel weten te bemachtigen waarop hij te zien is naast de onlangs geintroduceerde Renoir (KC910).

De KC780 zou met 13.8mm de dunste 8 Megapixel slider camphone ter wereld worden, voor zolang dat duurt natuurlijk. Van de overige specs is nog niet veel meer bekend dan dat het toestel een quad-band GSM zal worden met (gedeeltelijke) touchscreen bediening en 30fps video opname kwaliteit.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.