Toestellen
03 september 2008 - Ron Smeets

LG KB770 met DVB-T maar zonder WiFi en GPS

Eigenlijk zou je anno 2008 toch niet meer verwachten dat een fabrikant als LG een multimedia toestel op de markt brengt dat zowel WiFi als GPS ontbeert.

Met de aankondiging van de LG KB770 heeft de Koreaanse fabrikant dit wel nog gewaagd. Het zal mij benieuwen of de aanwezigheid van een DVB-T ontvanger, om mobiel TV te kunnen kijken, voldoende zal zijn om van het toestel een succesnummer te maken.

Het nieuwste multimedia toestel van LG dat vanaf November het eerst in Duitsland op de markt zal komen wordt verder voorzien van een 3 megapixel hoofd camera met autofocus, een VGA versie aan de voorzijde voor video-oproepen, een 3 inch WQVGA touchscreen display, tri-band GSM en UMTS met HSDPA support (max. 7.2Mbps).

De prijs van de LG KB770 zal, zonder abonnement, rond de 450 Euro liggen. Of en zo ja wanneer dit toestel ook naar Nederland komt is niet bekend.Gerelateerde links:
Wereldprimeur N96 voor Nederlandse markt
LG KC910 wordt de 8 megapixel opvolger van de Viewty
LG KC910 met 8 megapixel camera komt in Oktober?
Samsung’s nieuwe Mobile TV toestel, de P960
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.