Geruchten
26 mei 2010 - Ron Smeets

LG GW910 (aka Panther) met Windows Phone 7 duikt weer op

Een paar maanden geleden dook al het gerucht op dat LG's eerste Windows Phone 7 toestel de codenaam Panther had. Gisteren heeft Microsoft de naam, een plaatje en video (na de klik) laten lekken.

Het toestel, dat overigens rondom de introductie van Windows Phone 7 in Barcelona ook al even te zien was, gaat de LG GW910 heten en komt, als de geruchten kloppen, in Q4 in de winkels.

Over de specs van de LG GW910 is nog niets met zekerheid te zeggen. Gesproken wordt over een 5 megapixel camera met HD video opname functie, 1GHz Qualcomm processor, WiFi, GPS, digitaal compas, Bluetooth, een capacitive multi-touchscreen display (800x480 pixels) en een slide-out qwerty toetsenbord.

Overigens wist GSMHelpdesk nog een kiekje (zie hieronder) te scoren van de doos van de LG GW910. Daarop staat, vooralsnog, de slogan "Powerful Social Multimedia Companion" als bijschrift voor het toestel. Klinkt veelbelovend. LG-GW910-box

 En nog een grotere foto van het toestel zelf: LG-Panther-GW910-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.