Geruchten
01 september 2009 - Ron Smeets

LG GW800 met Android gespot

Of dit toestel ook naar Europa zal komen is nog niet bekend, maar op een Taiwanese nieuwssite zijn de eerste plaatjes en enkele specs van een Android toestel van LG opgedoken, de LG GW800 zou binnenkort al in China op de markt gaan komen.

Op de foto's hieronder is onder andere een 5 megapixel camera met flits te zien. Opvallend is wel dat de LG GW800 zo op het eerste gezicht niet alle 'Android buttons' op de voorzijde van het toestel heeft (home. search, menu, back). De 'back knop lijkt aan een van de zijkanten gepositioneerd te zijn.

LG-GW800-b LG-GW800-c LG-GW800-d LG-GW800-e LG-GW800-a Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.