Toestellen
09 februari 2010 - Ron Smeets

LG GT350 vanaf April in de winkels

LG heeft vandaag de GT350 aangekondigd. Dit toestel moet de opvolger worden van de KS360 en zal volgens LG vanaf April ook in Europa beschikbaar komen.

De LG GT250 heeft onder andere een 3 inch Touchscreen WQVGA (400 x 240) display en een slide-out qwerty toetsenbord. Daarnaast het toestel standaard ook uitgerust worden met diverse Social Network Services zoals Twitter en Facebook.

Gedetailleerde specificaties worden in het persbericht van LG nog niet gemeld. Hetzelfde geldt voor de prijs. Vermoedelijk wordt de LG GT350 een mid-range toestel en zal hij, gezien de integratie met diverse Sociale Netwerken, natuurlijk ook een camera aan boord hebben, maar dat zal geen verassing zijn.

Geheel in lijn met de trend wordt de LG GT350 in drie modieuze kleuren (en zwart voor de kleurloze mobiele bellers ;-))) geleverd: Aqua Blue, Purple en Light Silver. LG-GT350-a LG-GT350-open-l

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.