Toestellen
15 september 2009 - Ron Smeets

LG GM750 Windows Phone exclusief naar Vodafone

LG en heeft vandaag de LG GM750 Windows Phone onthuld. Het toestel, dat wel wat weg heeft van de Arena en helaas, door de ronde zijkanten, ook weer een beetje op de iPhone lijkt (wanneer houdt LG daar nu eens mee op!), zal exclusief bij Vodafone in de winkels komen te liggen.

De LG GM750 zal voorzien worden van het nieuwe Windows Mobile 6.5, of Windows Phone, besturingssysteem maar LG heeft daar ook haar eigen '3D-S-Class-UI-sausje' overheen gegoten.

De specs van deze smartphone bevatten onder andere een 3 inch touchscreen display, 5 megapixel camera, GPS, WiFi en Exchange Support. De prijs is nog niet bekend.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.