Toestellen
07 oktober 2009 - Ron Smeets

LG GM750 van dichtbij bekeken

Een van de nieuwe Windows phone toestellen die tijdens de presentatie van de nieuwe Windows Mobile 6.5 getoond werden was de LG GM750, een toestel dat in Nederland exclusief bij Vodafone verkocht zal gaan worden.

De dames en heren van LG hadden een werkend exemplaar bij zich en die heb ik dan ook graag even voor de camera gehouden. Zoals jullie op de foto's kunnen zien was dit een 'Vodafone-vrij' exemplaar.

De specs van deze smartphone bevatten onder andere een 3 inch touchscreen display, 5 megapixel camera, GPS, WiFi en Exchange Support. De prijs is nog niet bekend. LG-GM750-Front-a LG-GM750-Back-a LG-GM750-Bottom LG-GM750-Side-a LG-GM750-Side-b LG-GM750-Front-SClass

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.