Toestellen
23 februari 2009 - Ron Smeets

LG GM730 van dichtbij bekeken

Ik heb hem zelf niet mogen filmen. De Koreanen van LG deden nogal geheimzinnig over de GM730, die 's werelds eerste Windows Mobile 6.5 toestel moet worden.

Zowiezo was het een hele operatie om fatsoenlijke opnames te maken bij deze Koreaanse fabrikant die in Barcelona vooral uitblonk in het presenteren van toestellen die wel heel erg veel lijken op de iPhone. Ik zeg zoiets niet graag over welke toestel fabrikant dan ook, maar ik ben zeker niet de enige die dat opgevallen is.

Voor de liefhebbers hieronder een videodemo van de GM730, voorzien van gebrekkig Engels commentaar van een van de LG medewerkers ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.