Toestellen
17 januari 2013 - Marloes de Hooge

LG: Geen leveringsproblemen Nexus 4

Eerder schreven wij al over het feit dat Google en LG hebben besloten om de LG Nexus 4 niet in Nederland en België op de markt te brengen. Via grijze import zal het toestel vermoedelijk wel beschikbaar zijn. The Phone House gaf op de website bijvoorbeeld al aan dat het toestel binnenkort verkrijgbaar is, maar dit zal niet tegen dezelfde goedkope prijs zijn als dat het toestel in andere landen beschikbaar is. In dezelfde andere landen is het toestel amper verkrijgbaar. Volgens geruchten zou het gaan om leveringsproblemen, maar LG ontkent dit. 

Ook het gerucht dat LG bezig is met een nieuw Nexus toestel, is volgens het bedrijf grote onzin. De uitspraken komen van een woordvoerder van LG, Chosun Ilbo. Naast het feit dat hij aangaf dat er geen problemen zijn met de productie van de Nexus 4, zei hij ook dat de productie precies gaat volgens de planning. Dit is in tegenspraak met de woorden van Google, die aangaven dat LG wel degelijk leveringsproblemen heeft.

Dit zou dus betekenen dat de woordvoerder van LG volgens Google liegt. Toch is dit erg vervelend voor Google, omdat de voorraad bij geen enkel bedrijf zo laag zou zijn geweest als in het geval van de Nexus 4.  

Over de auteur: Marloes de Hooge
 
Marloes is editor in chief van DutchCowboys en Travelvalley. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen. Momenteel werkt ze aan haar eerste boek, een droom die uitkomt. Mail: marloes@dutchcowboys.nl - marloes@travelvalley.nl