Nieuws
18 februari 2013 - Ron Smeets

LG geeft twee smartphones bij een nieuw T-Mobile abonnement

LG heeft een bijzondere actie bedacht om de verkoop van hun toestellen in Nederland een extra impuls te geven. Iedereen die tussen nu en 2 april een LG Optimus L7 of L9 met een tweejarig T-Mobile abonnement koopt krijgt namelijk een voucher die na een jaar ingeruild kan worden voor een nieuwe,vergelijkbare, LG smartphone.

Op zich lijkt dit een aardige actie maar je moet natuurlijk zelf even bepalen of het je waard is een tweejarig T-Mobile Smart Plus abonnement af te sluiten in ruil voor een nieuw toestel nu en eentje over één jaar. Je moet zeker ook even rekening houden met het feit dat de Optimus L9 momenteel tussen de 0 en 260 Euro kost bij T-Mobile, afhankelijk van het abonnement dat je erbij neemt. Gratis is hij pas vanaf een abonnement dat €50,79 per maand kost (waarbij je de eerste 12 maanden wel 50% korting krijgt op de abonnementsprijs).

Voor dat geld krijg je dan ook 420 belimnuten of MMS/SMS'jes plus 1000MB data per maand. Voor de goedkopere Optimus L7 geldt dat die gratis meegeleverd wordt bij een abonnement van minimaal €35,54 per maand (230 belminuten/SMS/MMS en 500MB data). Hier geldt op dit moment een actie van 50% korting op de abonnementskosten gedurende de eerste 9 maanden.

Enfin, wanneer je de komende anderhalve maand (tot en met 2 april dus) een LG Optimus L9 of L7 met Smart Plus abonnement van T-Mobile aanschaft dan krijg je een voucher met code. Daarmee moet je de aankoop dan registreren op de actiewebsite van LG. Na een jaartje ontvang je een mail met de mededeling dat je een nieuwe LG smartphone mag uitkiezen. Letwel, het 'oude' toestel blijft ook gewoon van jouw. Die hoef je niet in te leveren. Anders was het natuurlijk ook geen 'twee voor de prijs van één' actie ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.