Accessoires
08 januari 2009 - Ron Smeets

LG GD910 WatchPhone gespot

Vandaag is de CES losgebarsten en natuurlijk worden de komende dagen in Las Vegas weer de nodige gadgets en andere electronische snuisterijen gepresenteerd.

Een van de leukere, maar volgens mij nog steeds veel te onhandige, mobieltjes is de LG GD910 Watch Phone. Volgens de berichtgeving zou LG het toestel eind dit jaar in productie gaan nemen en als dat klopt dan is het gespotte model in de video hieronder natuurlijk nog een prototype. Welllicht dat de definitieve versie een stuk 'draagbaarder' wordt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.