Accessoires
08 augustus 2009 - Ron Smeets

LG GD910 uit de markt geprijst

In Barcelona presenteerde LG haar GD910 telefoonhorloge voor het eerst aan het grote publiek. Tot op de dag van vandaag hebben we dit gadget echter nog niet in de winkels mogen begroeten.

Nu het prijskaartje bekendgemaakt is denk ik ook niet dat we hem veel zullen gaan zien. De LG GD910 gaat, in combinatie met een abonnement namelijk minimaal 899 Euro kosten, zo meldt GSM Helpdesk. Daarmee lijkt het alsof LG het gadget nog vóór de releasedatum alvast uit de markt geprijsd heeft.

Mmmh, zou de rekening van het optreden van Steve Ballmer tijdens de perspresentatie van de LG GD910 in Barcelona, die door LG CEO Ahn vanaf zijn horlogetelefoon gebeld werd, zo hoog geweest zijn ;-)))

Natuurlijk zullen er altijd (gadget)freaks, of horloge verzamelaars, te vinden zijn die het leuk vinden om het LG telefoonhorloge te kopen, maar met een dergelijk prijskaartje zal de LG GD910 in ieder geval geen massaproduct worden. Wellicht dat dat ook de bedoeling is van LG.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.