Nieuws
06 januari 2010 - Ron Smeets

LG GD880 Mini gespot

Ik kan het artikel op dit moment even niet meer vinden maar als ik het mij goed herinner dan lekte een tijdje geleden al eens een afbeelding afkomstig van een presentatie van LG uit waarin onder andere een toestel stond met de naam 'Mini. Welnu, vandaag zijn de eerste foto's en meer specs van de LG GD880 Mini opgedoken.

Het toestel wordt, als de geruchten kloppen, onder andere uitgerust met een 5 megapixel camera, 3.2 inch WVGA Touchscreen display (480x854), GPS, WiFi, UMTS/HSDPA, microSD geheugenkaart gleuf, Bluetooth, een ingebouwde FM Radio en het de 3D S-Class UI van LG.

De officiele naam zal inderdaad LG GB880 Mini worden en de prijs gaat rond de 350 Euro bedragen. Nu maar hopen dat de 3D S-Class UI bij deze LG wel soepel functioneert ;-) Wanneer het toestel officieel aangekondigd gaat worden is natuurlijk nog niet bekend. Het zou al tijdens de CES kunnen gebeuren, maar voor hetzelfde geld moeten we nog wachten tot in Barcelona. We zullen zien. LG-GD880-Mini-b LG-GD880-Mini-a LG-GD880-Mini-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.