Toestellen
28 maart 2007 - Ron Smeets

LG gaat toestellen voorzien van Google functies

Bij Telecoms Korea koppen ze: ‘LG to launch Google Phone in Q2’, maar in feite bedoeld men te zeggen dat LG een aantal toestellen in haar assortiment vanaf deze lente in de VS en andere markten gaat voorzien van Google functies en –software.

Dat blijkt ook uit het persbericht dat LG vanochtend uitgaf.

LG is van plan om nog dit jaar minstens 10 nieuwe toestellen uit te rollen die voorzien zullen zijn van GMail, Google Maps en Blogger.

De eerste ‘LG Google’ GSM’s worden al binnen enkele weken in de winkels verwacht. Om welke modellen het gaat en wanneer LG de betreffende toestellen precies in Nederland gaat uitbrengen is nog niet bekend.

Via: Telecoms Korea (niet gratis)Gerelateerde links:
Aziatische Google bobo ontkent Google GSM
Spaanse CEO van Google bevestigt de Google Phone
Is dit de Google GSM en iPhone Killer?
Google Mobile komt dichterbij
Google Reader nu ook voor mobieltjes
Vodafone en Google gaan samen zoeken
Google Sitemaps nu ook Mobiel
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.