Nieuws
21 december 2005 - Ron Smeets

LG gaat Taiwanezen belmanieren bijbrengen

Zo af en toe steken de berichten over mobiele etiquette weer eens de kop op. Zo is nu op Phoneyworld een bericht verschenen dat LG, in samenwerking met de Taiwanese regering, de mobiele gebruikers in dat land gaat opvoeden.

Door de explosieve groei van het aantal mensen met GSM's in Taiwan is ook daar duidelijk geworden dat mobiquette iets is wat de meesten niet van nature hebben.

LG heeft nu dus samen met de overheid een campagne gelanceerd om mobiele bellers te leren hun GSM te gebruiken zonder dat anderen er al te veel last van hebben.Gerelateerde links:
Mobiele manieren
SMS Etiquette
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.