Geruchten
05 april 2016 - Ron Smeets

LG G5 SE op komst? Koreaanse fabrikant registreert een nieuwe toestelnaam

De LG G5 ligt pas over een dag of tien officieel in de winkels maar het lijkt er op dat de Koreaanse fabrikant ook al werkt aan een speciale editie van het nieuwe vlaggenschip. Online is namelijk ontdekt dat men de naam LG G5 SE heeft geregistreerd. Meer informatie over dat toestel, als die er überhaupt komt, is er nog niet.

Als de geruchten, en de naam, kloppen dan is het op z'n minst bijzonder dat LG een 'SE' versie van de G5 vlak na de intoductie van de iPhone 5SE ook in eens op de planning heeft staan. Enfin, het is in ieder geval iets dat mij opviel.

Zoals gezegd is er verder nog niets bekend over de eventuele specs van de LG G5 SE. Wordt het een 'Special' of een 'Standard' Edition met 'mindere' specs? De 'opvolger' van de G4c of de G4 Stylus? Wie het weet mag het zeggen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.