Geruchten
22 september 2015 - Ron Smeets

LG G4 Pro nog steeds in de maak Onthulling wellicht al op 1 oktober

Over de LG G4 Pro, een verbeterde en wellicht grotere versie van de LG G4, is al veel gespeculeerd. Het toestel is echter nog steeds niet aangekondigd. Als we het nieuwste gerucht, compleet met een wazige afbeelding van het vermeende toestel, mogen geloven dan heeft de Koreaanse fabrikant de G4 Pro wel degelijk nog in de planning staan.

LG heeft houdt op 1 oktober een evenement waar het toestel, zo wordt aangenomen, onthuld gaat worden. De kans lijkt echter klein dat de fabrikant dan al, amper vier maanden na de lancering van de G4, een (betere) opvolger zal presenteren. Van de andere kant heeft LG natuurlijk al enkele keren geroepen dat ze dit jaar nog een smartphone willen lanceren die qua specs en/of design boven de huidige G-Series uit moet gaan stijgen.

Toch lijkt het aannemelijker dat de LG G4 Pro, zoals eerdere geruchten ook al meldden, een phablet versie, met een 5.7 inch scherm, van de G4 wordt en moet gaan concurreren met toestellen als de Note 5, Galaxy S6 Edge Plus en iPhone 6S Plus.

Bron (Twitter)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.