Geruchten
01 april 2015 - Ron Smeets

LG G4 in drie verschillende hoesjes gekiekt Nieuwe afbeeldingen van LG's volgende vlaggenschip

Vandaag zijn enkele nieuwe afbeeldingen van de LG G4 opgedoken. Nou ja, het betreft drie foto's van hoesjes van het toestel. De G4 zit daar ook in, maar de meeste details blijven verborgen.

Zichtbaar zijn wel de knoppen, camera, flitser en laser focus aan de achterzijde en, net zoals in eerdere gelekte afbeeldingen te zien was, ook de ietwat rondere boven en onderzijde. Tot slot lijkt het er toch op, als je goed kijkt naar de lijnen van de achterzijde, dat het toestel een ietwat gebogen vorm heeft. Of die kromming ook in het scherm verwerkt zit? Die kans acht ik heel klein. Dat zou betekenen dat LG het 'G Flex' design ook naar de G4 brengt.

De afbeeldingen hieronder zijn afkomstig, zoals op de hoesjes ook te zien is, van Versus. Fabrikanten van hoesjes krijgen ruim voor de lancering van een toestel al de juiste afmetingen, en afbeeldingen, zodat ze accessoires kunnen ontwerpen die gelijktijdig met het toestel in de winkels liggen. Dat maakt de kans dat deze afbeeldingen de waarheid benaderen groter, maar het geeft natuurlijk nog geen 100% zekerheid.

Op 28 april onthult LG haar nieuwste vlaggenschip, de G4. Mogelijk zelfs in een smartphone en een grotere phablet variant. Zeker weten doen we dat natuurlijk pas op die dag. Ik heb de afgelopen dagen diverse LG medewerkers gesproken maar die laten, uiteraard, nog niets los. Afwachten dus maar.

Bron, via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.