Toestellen
30 april 2014 - Ron Smeets

LG G3 wordt eind mei officieel gelanceerd

LG houdt op 27 in Londen, San Francisco en New York en 28 mei in Seoul, Singapore en Istanbul events waarbij hoogstwaarschijnlijk de langverwachte G3 onthuld gaat worden.

In de teaser voor de events staat letterlijk 'To be simple is to be Great', een quote van R.W. Emerson. De G is natuurlijk in het bekende lettertype van de G-Series gedrukt. Natuurlijk wordt nog niet letterlijk gezegd het de lancering van de G3 betreft, maar de kans is wel heel erg groot, bijna een jaar nadat de LG G2 het daglicht zag.

De afgelopen weken en maanden werd al volop gespeculeerd over de LG G3. Daarbij ging vooral veel aandacht uit naar het nieuwe (5.5 inch) scherm met QHD (2560 x1440) resolutie. Verder werd ook gespeculeerd over een 16 megapixel camera en nog dunnere randen rondom het scherm. Allemaal ontwikkelingen die voortborduren op de succesfactoren van de G2. Dat was, mijns inziens, de beste smartphone van 2013. Laten we hopen dat de G3 minstens zo goed zal bevallen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.