Geruchten
07 augustus 2014 - Ron Smeets

LG G3 Stylus wordt een mid-range phablet

Eergisteren toonde LG zelf, althans in een eigen promovideo, de nog onaangekondigde G3 Stylus aan de wereld. Omdat concurrent Samsung over een kleine vier weken de Galaxy Note 4 gaat onthullen in Berlijn werd al snel gespeculeerd dat de G3 Stylus mogelijk LG's antwoord op de nieuwe Galaxy Note zou kunnen zijn

Inmiddels is echter nieuwe informatie opgedoken waaruit af te leiden is dat de G3 Stylus eerder een mid-range phablet wordt. Letwel, ook deze informatie is door LG zelf bevestigd noch ontkend. De info is afkomstig uit import documenten (afbeelding hieronder) en een xml profiel op een LG website.

De specs die in deze documenten genoemd worden:

- 1.3 GHz quad core processor
- 1GB RAM
- 5.7 inch HD display (720p)
- 8 megapixel camera aan de achterzijde
- 1.3 megapixel front cam
- 4G LTE support
- 8GB intern geheugen
- Android 4.4 KitKat
- Stylus pen

Bron: XML documentImport Doc 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.