Toestellen
05 augustus 2014 - Ron Smeets

LG G3 Stylus gespot

LG onthulde onlangs de G3 Beat. In een promovideo voor dat toestel is naast de G3 Beat en de G3 ook de G3 Stylus te zien. Zo op het eerst oog lijkt die even groot dan de gewone G3 maar het toestel wordt in een iets ander perspectief weergegeven. Het kan dus goed zijn dat de G3 Stylus een fractie groter is dan de G3. En hij heeft dus een stylus.

Dat zou dus kunnen betekenen dat LG binnenkort een nieuwe phablet gaat onthullen. De opvolger van de G2 Pro wellicht. Hieronder staat de betreffende video, en enkele screenshots voor het geval dat de Koreaanse fabrikant het filmpje offline haalt.

Andere zichtbare verschillen tussen de G3 en de G3 Stylus zijn het ontbreken van de laser focus en het feit dat de Stylus maar één LED flitser heeft. Dat laatste is in de video nauwelijks te zien, maar op onderstaand screenshot van de achterzijde wel (eerste afbeelding na de video).

UPDATE (6-8, 16u30): Zoals verwacht heeft LG de video offline gehaald, maar ik heb een nieuwe link gevonden. Hij staat er dus weer, voor zolang het duurt ;)

http://www.youtube.com/watch?v=n01hDTJHh4U

De screenshots: LG-G3-Stylus-Back-Close LG-G3-Stylus-Lek-a LG-G3-Stylus-Lek-b 

Via (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.