Toestellen
14 augustus 2014 - Ron Smeets

LG G3 naast de LG G3 Cat.6 met LTE Advance (video)

Onlangs demonstreerde KPN de mobiele datasnelheid waar je nu al in sommige steden met LTE Advanced kunt genieten. Helaas heb je daar dan wel weer een nieuw toestel nodig want die verschijnen zo rond deze tijd pas in de winkels.

LG heeft speciaal hiervoor een Cat.6 uitvoering van de G3 gemaakt. Die beschikt over een snellere Snapdragon 805 rekenchip met support voor LTE Advanced. In onderstaande video wordt de G3 Cat.6 vergeleken met het 'origineel'. Enhoy!

Ow ja, het Cat.6 model dat door PocketNow getest wordt is een Zuid Koreaanse uitvoering, met een TV Antenne zoals mijn LG Optimus G Pro uit Korea die ook had. Leuk om uit te schuiven als je buiten staat te bellen, maar dit terzijde ;)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.