Geruchten
27 december 2013 - Redactie MobileCowboys

'LG G3 krijgt octacore, 16-megapixelcamera en qHD-scherm'

Terwijl de meesten nog steeds aan het bijkomen zijn van de calorierijke kerstdagen, is het de afgelopen dagen zeker niet stil gebleven in het geruchtencircuit. Dit keer vanuit onverwachtse hoek, namelijk een gerucht over de opvolger van de vrij succesvolle LG G2. De Koreaanse website ZDNet Korea wist via bronnen vanuit LG te melden dat de LG G3 volgend jaar zal gaan verschijnen. De LG G2 is afgelopen zomer gepresenteerd door LG. 

Elk nieuw toestel is weer een stapje beter dan zijn voorgangers en dat zou de LG G3 ook moeten gan worden. Volgens de bronnen zou het toestel een octacore processor moeten krijgen, waarbij één snelle en één energiezuinige quadcore processor samengevoegd zullen gaan worden. Ook het scherm van de LG G3 zou hoge ogen moeten gaan gooien, aangezien 2014 het jaar gaat worden van de qHD-beeldschermen, waarbij de beeldschermresolutie groter zal zijn dan Full HD.

De megapixeloorlog is ook nog niet ten einde en dat bevestigen de bronnen ook: de LG G3 zou een camera moeten gaan krijgen van 16 megapixels. Het grootste probleem van hedendaagse smartphones is de accu: de LG G3 zou gebruik gaan maken van een nieuwe accutechniek waardoor de accu langer zou moeten meegaan. We moeten nog wel eventjes wachten of dit gerucht blijkt te kloppen, aangezien het toestel volgens ZDNet Korea pas in de zomer van 2014 gepresenteerd zal gaan worden aan het publiek.  

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl