Geruchten
20 mei 2014 - Ron Smeets

LG G3 krijgt een smart cover met een rond venster?

Nu er vrijwel niets nieuws meer te vertellen is over het toestel zelf is het de beurt aan de accessoires van de LG G3 om op te duiken in 'lekken' en geruchten.

Vandaag zijn namelijk enkele afbeeldingen opgedoken waarin diverse widgets te zien zijn die een ronde vormgeving hebben. Eerder werd al gespeculeerd dat de smart cover van de LG G3 mogelijk een rond 'quick window' heeft. 

Dat lijkt dus, kijkend naar onderstaande afbeeldingen, inderdaad het geval te zijn. Behalve de ronde (analoge) klokken lijken vooral de fitness toepassing (kaloriemeter) en de widget met snelkoppelingen naar veelgebruikte apps en instellngen (tweede van rechts in de onderste rij met widgets) interessante toevoegingen voor het quick window.

Letwel; tot 27 mei, wanneer de G3 officieel gepresenteerd wordt, zijn het allemaal nog onbevestigde geruchten. Maar het zou wel heel erg verrassend zijn mocht LG volgende week iets heel anders aan de wereld tonen ;-)

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.