Geruchten
05 maart 2014 - Ron Smeets

LG G3 komt deze zomer?

De LG G2 is in mijn ogen nog altijd een van de beste smartphones van dit moment. Geruchten over een opvolger doen al een tijdje de ronde maar de Koreaanse fabrikant vond Barcelona duidelijk nog te vroeg. Daar was het onder andere de beurt aan de G2 Mini.

Nieuwe berichten, onbevestigd natuurlijk, claimen nu te weten dat de LG G3 op de rand van de komende zomer, in juni dus, onthuld gaat worden.

De bron van deze berichten is afkomstig uit Duitsland en zou een persoon zijn die dicht bij het LG vuur staat en dus kennis heeft van de planning voor toekomstige toestellen. We zullen zien. Eerdere geruchten spraken al over mei en enkele weken geleden werd ook het MWC in Barcelona, februari dus, al eens genoemd. De afbeelding hierboven is overigens een eerder opgedoken concept van de LG G3. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.