Geruchten
06 mei 2014 - Ron Smeets

LG G3 kiekjes tonen verwisselbare accu en andere achterkant

De LG G3 geruchtenstroom houdt maar niet op. De volgende twee gelekte kiekjes geven weer nieuwe stof tot nadenken.

Op de eerste foto is te zien dat het toestel wellicht een verwisselbare accu krijgt. De vraag is echter of die foto van de G3 is of van de G3 Mini. De G2 Mini heeft immers ook een verwisselbare accu; de G2 niet.

De tweede foto laat een achterzijde zien met een geborstelde structuur die zelfs heel veel weg heeft van het aluminium van de HTC One (M8). Of LG ook voor een metalen behuizing kiest lijkt mij echter heel erg onwaarschijnlijk, maar een materiaal,, of structuur, die wat minder (vinger)vlek gevoelig is, dat zou geen verkeerde keuze zijn, toch?

LG-G3-Accu-Rumor-0605 LG-G3-Behuizing-Rumor-0605

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.