Nieuws
15 augustus 2014 - Ron Smeets

LG G3, Huawei Ascend P7 en Xperia Z2 Tablet in de prijzen

Bij de jaarlijkse uitreiking van de Eisa Awards zijn Sony, Huawei, LG en Samsung er elk met één award in de categorie Mobile Devices vandoor gegaan.

De LG G3 werd uitgeroepen tot de beste high end smartphone voor 2014-2015 en dat is meer dan terecht als je het mij vraagt. De G3 is met zijn QHD display en laser focus niet alleen een innovatieve smartphone maar in het dagelijks gebruik ook verreweg het beste dat op dit moment in de winkels ligt.

Huawei ontving met de Ascend P7 de award voor beste consumer smartphone. De combinatie van een compact en zeer dun design, goede specs en een vriendelijk prijskaartje waren de belangrijkste punten waarmee de Chinese smartphone de award in de wacht sleepte.

De award voor de beste tablet van 2014-2015 is toegekend aan de Sony Xperiz Z2 Tablet. Waterdicht, een bijzonder krachtige accu, strak design en prima specificaties, aldus de jury. Op zich kan ik het daar wel mee eens zijn, maar ik ga er wel van uit dat de Galaxy Tab S nog niet meedeed ;)

Samsung won overigens ook een award. De Koreaanse fabrikant won met de Galaxy K Zoom de prijs voor de beste cameraphone van 2014-2015.

Bron: Eisa

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.