Toestellen
08 augustus 2014 - Ron Smeets

LG G3 A ziet Zuid Koreaans daglicht

Nadat LG de G3 lanceerde volgde enkele weken geleden de compacte G3 Beat. Eerder deze week lekte de fabkrikant zelf al de G3 Stylus, een phablet, en nu is in Zuid Korea de G3 A gepresenteerd. Die variant zit zowel kwa specs als afmeting tussen de G3 en de G3 beat.

Vooalsnog wordt de G3 A alleen in Zuid Korea uitgebracht. Het is niet bekend of LG later ook plannen heeft om hem naar andere, Europese, landen de verschepen.

De LG G3 A is voorzien van een 5.2 inch IPS HD display (1080p), een 2.26GHz Qualcomm Snapdragon 800 quad core processor met 2GB RAM, 32GB intern geheugen, micorSD optie, een 13 megapixel camera met OID en laser focus, 2 megapixel front camera, 4G support, Bluetooth, NFC, WiFi, GPS, een verwisselbare 2610 mAh accu en Android 4.4 KitKat. Het toestel is met 141 x 71.6 x 9.8mm iestje compacter maar wel een fractie dikker dan de G3.

Bron: LG Korea (Google Translate)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.