Nieuws
25 maart 2014 - Ron Smeets

LG G2 en G Flex krijgen Knock code upgrade vanaf april

Bij de presentatie van de LG G2 Mini en de nieuwe L- en F-Series liet de Koreaanse fabrikant ook een nieuwe manier zien om je toestel te beveiligen. In plaats van de pincode, gezichtsherkenning of veegpatroon kunnen de nieuwe toestellen van LG ook vergrendeld (en weer ontgrendeld) worden met de zogenaamde Knock code.

Het scherm wordt verdeeld in vakken en je bepaald zelf waar en hoe vaak je op het scherm tikt. Dat wordt dan de code om het toestel te ontgrendelen. Een uitbreiding op de 'dubbel-tap' wakeup functie. LG heeft nu bekend gemaakt dat de G2 en de G Flex vanaf april ook, middels een update, voorzien zullen worden van de Knock code functie. Hieronder staat nog een korte videodemo.

http://www.youtube.com/watch?v=PzciJ35yAx4
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.