Wearables
08 november 2014 - Ron Smeets

LG G Watch R vs Moto 360 (video) Twee slimme ronde horloges

Zelf heb ik de G Watch R van LG ook al en als alles goed gaat over enkele dagen ook de Moto 360. Tot die tijd moet ook ik het nog even doen met video's als hieronder waarin beide ronde slimme horloges met elkaar vergeleken worden.

Behalve het feit dat ze rond zijn kennen ze wel nogal wat verschillen. Om te beginnen een zichtbaar onderscheid in het scherm. De Moto 360 heeft weliswaar een groter display maar wel met een 'blinde vlek' aan de onderzijde omdat er ook nog plek moest gemaakt worden voor sensors en zo. LG heeft dat opgelost door een rand om de G Watch R te construeren. Daardoor heeft de LG wat meer weg van een traditioneel horloge dan de Motorola. Daarnaast geeft het P-OLED scherm van de LG een scherper beeld dan het IPS display van de Motorola. Op dat punt is de LG dus iets beter dan de Motorola, maar uit onderstaande vergelijkende videoreview komt de Moto 360 op diverse andere punten als winnaar naar voren. Ondanks het feit dat je de slimme 'polsmotorola' niet tijdens het gebruik kunt opladen.

Hoe dan ook, de video maakt mij alleen maar nog nieuwsgieriger naar de Motorola Smartwatch.

http://youtu.be/noN_8KoTVKc

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.