Wearables
03 november 2014 - Ron Smeets

LG G Watch R van dichtbij bekeken (video) Video toont alle functies van de nieuwe LG Smartwatch

Over ongeveer een week zal de G Watch R van LG in de winkels liggen. Wat mij betreft, maar dat is een kwestie van smaak, de mooiste smartwatch die ik tot nu toe tegengekomen ben. Ik kan ook niet wachten tot het moment dat ik hem zelf wat uigerbreider kan gaan testen en uitproberen.

Hieronder een ruim drie en een halve minuut durende hands on video waarin de diverse functies van LG's slimme ronde horloge besproken worden. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.