Nieuws
26 maart 2014 - Ron Smeets

LG G Pro 2 verkoopt beter dan de G2, in Korea

De eerste LG G Pro heb ik nog steeds en die heb ik ook heel lang met heel veel plezier gebruikt. Ik loop dagelijks met vijf tot zes toestellen rond, om te testen natuurlijk, maar de G Pro was er eentje in de categorie van toestellen die ik niet snel weer omruilde voor een andere phablet.

In Korea is inmiddels de opvolger al geruime tijd te koop en daar blijkt nu dat de LG G Pro 2, ondanks het gepeperde prijskaartje van zo'n 670 Euro, beter verkoopt dan de 'kleinere' G2.

De aantallen worden niet genoemd. Wel het feit dat LG in Korea van plan is de prijs van de G Pro 2 zo'n 15% te verlagen naar, omgerekend, 580 Euro. Bijzonder, aangezien het toestel schijnbaar dus heel erg goed verkoopt daar. Vplgens de bron van deze berichten zou de prijsverlaging te maken hebben met de komst van de Galaxy S5. LG wil de G Pro 2 beter kunnen laten concurreren met de nieuwe Samsung.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.