Geruchten
25 december 2011 - Ron Smeets

LG Fantasy met Windows Phone gespot

Onlangs presenteerde LG nog de Prada 3.0 en tijdens een meeting met de fabrikant hier in Nederland werd ook al een sheet getoond met daarop de silhouetten van enkele toekomstige (2012) LG smartphones.

Vandaag zijn twee kiekjes en een paar specs van de LG Fantasy gespot. Dit zou een van de volgende Windows Phone toestellen van de Koreaanse fabrikant moeten worden, als de geruchten kloppen natuurlijk.

De LG Fantasy is voorzien van Windows Phone 7.5 (Mango) en heeft een 4 inch IPS display. Het toestel is afkomstig, zo meldt de koper, van een Roemeense ontwikkelaar. De nieuwe eigenaar is, gezien zijn enthousiaste post op XDA Developers, behoorlijk onder de indruk van deze nieuwe LG. Zo erg zelfs dat hij in zijn enthousiasme net iets teveel bewoog bij het maken van de foto van de achterzijde van het toestel (zie hieronder ;-))). Wel vraagt hij hulp bij het instaleren van het toestel en het verwijderen van de ontwikkelaar apps.

UPDATE (27-12, 22u55): Vandaag is nog een derde kiekje (eerste foto hieronder) van de LG Fantasy opgedoken. Deze is iets duidelijker. Meer specs worden daar ook niet bij genoemd.

LG-Fantasy-2712 

LG-Fantasy-b LG-Fantasy-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.