Nieuws
12 februari 2007 - Ron Smeets

LG en Prada houden van elkaar

Dankzij de bijzonder crappy internetverbinding in de persruimte van 3GSM kwam ik dus net te laat om een goede plek te bemachtigen voor de perconferentie van LG en Prada.

De Koreaanse toestelmaker is bijzonder populair, getuige ook het feit dat de persruimte zo vol zat dat verschillende journalisten en bloggers (waaronder ikzelf dus) in de deuropening moesten staan (foto boven).

Na ongeveer 10 minuten geluisterd te hebben naar twee kopstukken van LG en Prada hield ik het maar voor gezien. Beide heren staken een verhaal af met een bijzonder hoog kwijlgehalte over hoe goed de samenwerking tussen de toestelmaker en het modemerk wel niet gaat. Ach, het is bijna Valentijnsdag. . . Leuk en aardig, vooral voor elkaar, maar daar was het deze blogger toch niet om te doen!

Ik zal morgen op de stand van de Koreanen de LG Shine en Prada eens van dichtbij gaan bekijken.Gerelateerde links:
Uitgebreide videodemo van de LG 'Prada' KE850
LG Prada (KE850) officieel aangekondigd
Eerste foto's van de LG 'Prada' GSM
Prada en LG komen met een nieuw luxe GSM merk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.