Geruchten
23 augustus 2011 - Ron Smeets

LG E906 wordt een design Windows Phone Mango toestel?

Vannacht zijn enkele kiekjes opgedoken van de LG E906. Als de geruchten en de afbeeldingen, juist zijn, dan zou dit wel eens een design versie van de LG Optimus 7 (aka E900) kunnen worden.

Op de gelekte foto's is namelijk prominent het logo van Jill Sander, een mode ontwerper, te zien. Verder zijn ook de knoppen en behuizing ietwat veranderd. Kijk zelf maar.

In eerdere geruchten werd ook al eens een xml profiel van de LG E906 gespot. Daarin stond toen dat dit een Windows Phone Mango toestel zou worden. Dat lijkt op zich logisch want de nieuwe Windows Phone versie staat gepland voor een release in september.

LG-E906-Jill-Sander-a LG-E906-Jill-Sander-b LG-E906-Jill-Sander-c

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.