Geruchten
17 september 2014 - Ron Smeets

LG Display levert AMOLED schermen voor de Apple Watch

Apple verwacht volgend jaar 50 miljoen slimme horloges te kunnen slijten. Als de nog onbevestigde berichten uit Taiwan kloppen dan gaat LG Display de AMOLED schermen voor de Apple Watch leveren.

Bronnen binnen LG claimen dat vanaf volgend jaar zo'n 5 miljoen AMOLED schermen per maand bij LG Display van de band zullen rollen die aan Apple geleverd worden.

Voglens diezelfde bron betekent de deal tussen Apple en LG Display ook dat Samsung geen schermen voor de Apple Watch gaat maken en dat de tweede Koreaanse display maker dus de exclusieve leverancier van Apple wordt als het gaat om smartwatch schermen.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.