Geruchten
10 april 2012 - Ron Smeets

LG D1L in de maak?

Als we deze Koreaanse geruchten mogen geloven dan werkt LG momenteel aan een smartphone met de codenaam LG D1L. Een woordvoerder van LG zou dit bevestigd hebben, zonder verdere details van het toestel vrij te geven.

Her en der wordt nu gespeculeerd dat dit wel eens LG's volgende poging zou kunnen zijn om een heuse concurrent voor de Samsung Galaxy S III in de winkels te leggen. Mmmh, ik dacht toch echt dat de Koreanen daarvoor in Barcelona de Optimus 4X HD gepresenteerd hadden.

Hoe dan ook, volgens de geruchten zou de LG D1L een toestel kunnen worden met een 1.5 GHz dual core processor, een 4.7 inch HD display (1280 x 720), 4G (LTe) support en Android ICS. Afgaande op deze, nog onbevestigde, specificaties dan zou de LG D1L, als het al een concurrent voor de Galaxy S III moet worden, vooral voor de Amerikaanse (en andere 4G) markt(en) bedoeld zijn.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.