Toestellen
07 december 2006 - Ron Smeets

LG Chocolate Platinum nog voor de Kerst in de winkel

De eerste berichten en geruchten dateren al van begin november en nu heeft LG in Nederland dan ook middels een officieel persbericht de komst van de Platinum Edition van de Chocolate aangekondigd.

Het toestel, dat de typenaam KE800 heeft meegekregen, gaat, zonder abonnement 399 Euro kosten en is vanaf medio December, dus nog vóór de kersttijd verkrijgbaar,

Voor de liefhebbers het complete persbericht:

LG Electronics geeft met de introductie van LG Chocolate Platinum, de KE800, een luxueuze twist aan de reeks. Net op tijd voor de feestdagen, want op zoek naar de 'golden gift' is de Platinum Chocolate in alle opzichten overweldigend. Niet alleen qua uitstraling vormt het toestel een toonbeeld van luxe, ook functioneel is de KE800 rijkelijk bedeeld.

De chique Chocolate Platinum is de ultieme GSM voor wie stijlvol voor de dag wil komen. De naam Chocolate staat vereeuwigd op een platina rand en ook dit keer ontbreekt het inmiddels beroemde red touch keypad niet. Ook qua functionaliteit komt het toestel goed voor de dag. Zo heeft de KE800 een 2 megapixel camera met ingebouwde flitser, een FM-radio en de mogelijkheid tot 1GB extern geheugen toe te voegen.

Stijlvolle muziekspeler

Dankzij de mogelijkheid om een externe geheugenkaart toe te voegen, kan de LG Chocolate Platinum in een stijlvolle muziekspeler transformeren. Een draadloze Bluetooth headset met stereo Bluetoothfunctie zorgt ervoor dat gebruikers hun favoriete muziek in beste kwaliteit via MP3, MPEG-4 en AAC muziek en videospeler kunnen afluisteren. De terugspeelfunctie maakt het voor gebruikers mogelijk muziek te zoeken door het geven van gesproken commando's of het intoetsen van een keyword. Bovendien zorgt een 5-band grafische equalizer ervoor dat gebruikers klankkleuren naar wens kunnen aanpassen. Ideaal voor wanneer je tussen alle kerstmuziek door naar je eigen muziek wilt luisteren!

"LG Chocolate Platinum brengt de Chocolate range naar een hoger niveau," zegt Chang. Ma, Vice President van de Marketing Supporting Team van Mobile Communications Company van LG Electronics. "LG Chocolate is een wereldwijd succes gebleken voor LG Electronics. Met de Platinum's indrukwekkende functionaliteit en verbeterde styling, bieden we consumenten pure luxe. Het ultieme chocolade presentje!"

Prijs en beschikbaarheid

De consumentenadviesprijs van de LG Chocolate Platinum KE800 bedraagt 399 euro. De KE800 is vanaf medio december verkrijgbaar.Gerelateerde links:
Clamshell Chocolate U830 nu ook met HSDPA support
De LG Chocolate is jarig
Chocolate Platinum op komst
Cherry en Apple Chocolates voor de Amerikaanse markt
Witte, Roze en Luxe Chocolate op komst
Special edition van de Chocolate II
LG Chocolate review: besmettelijk mooi!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.