Toestellen
28 december 2010 - Ron Smeets

LG C310 met dual sim optie voor Nieuw Zeeland

LG heeft onlangs een nieuw toestel in de C3XX serie onthuld. Het is de LG C310, een toestel dat zo'n 150 Euro gaat kosten en als eerste in de Nieuw Zeelandse winkels te koop zal zijn. Het toestel lijkt nogal op de LG In Touch C300 die bij ons al geruime tijd in de winkels ligt.

De LG C310 heeft onder andere een 2.4 inch QVGA display (geen touchscreen) met WiFi, Bluetooth, een microSD kaart optie, tri-band GSM support (geen 3G) en een 3.5mm audio (headset) aansluiting.

Volgens Mobile Review (Russisch) zal de LG C310 ook in andere landen geintroduceerd gaan worden maar het is nog niet bekend of we dit dual sim model ook in Nederland en/of België in de winkels gaan zien. LG-C310-dual-SIM-QWERTY Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.