Tablets
12 mei 2014 - Ron Smeets

LG breidt G Pad tablet serie uit met drie nieuwe modellen

Morgen start in Monaco de MedPI, een IT/Tech beurs in het prinsendom aan de Middellandse Zee. LG zal daar drie nieuwe G Pad tablets onthullen; een 7, 8 en 10.1 inch model.

De tot nu toe enige andere G Pad, met een 8.3 inch scherm, werd ruim een half jaar geleden al gepresenteerd en zal voorlopig ook nog gewoon leverbaar blijven.

De exacte specs van de drie nieuwe G Pad tablets worden binnenkort pas onthuld. Hetzelfde geldt voor de prijs en de beschikbaarheid van de verschillende modellen in Nederland en België. Die worden de komende weken bekend gemaakt. De kiekjes hieronder laten ook nog niet veel meer zien.

Het enige dat de Koreaanse fabrikant nu prijs wil geven zijn de schermformaten en het feit dat tablets voorzien zijn van functies als de Knock Code beveiliging en QPair 2.0 voor het koppelen van je smartphone aan de tablets. In de nieuwe versie van QPair krijg je niet alleen de diverse meldingen van oproepen en berichten te zien, maar biedt ook de mogelijkheid om direct vanaf de G Pad tablet te reageren.

De LG G Pad 7 inch: LG-GPad-7

De LG G Pad 8 inch: LG-GPad-8

De LG G Pad 10.1 inch: LG-GPad-101

Bron: LG

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.