Toestellen
13 juli 2009 - Ron Smeets

LG Black Label 40 teaser video

Vorige week liet LG al enkele plaatjes van haar nieuwe, vierde generatie, Black Label Series zien. Inmiddels is er ook een teaser video (zie hieronder) waarin nog iets meer prijsgegeven wordt.

Zo kun je onder andere zien dat het toestel een 4 inch Touchscreen display met gehard (krasvrij) glas heeft, een active Flash UI, HSDPA support (7.2Mbps), WiFi, A-GPS, Multi Touch bediening en functies als Agenda, Email aan boord zal hebben.

Heel even is ook de camera te zien (foto onderaan dit bericht). Hoeveel megapixels die exact zal hebben wordt in het filmpje nog niet onthuld maar het lijkt een tweecijferig getal dat eindigt op '.0'. Of daar een 5 of 8 voor staat zal moeten blijken. Hij heeft in ieder geval wel een Schneider Kreuznach lens.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.