Geruchten
16 juli 2009 - Ron Smeets

LG Black Label 40 gekiekt

Dat er een nieuw Black Label toestel van LG op komst is, is geen geheim meer. De Koreaanse fabrikant heeft immers al enkele plaatjes en een teaser video vrijgegeven.

Vannacht zijn op een Duits forum echter de eerste 'live' foto's (grote versies na de klik) van het toestel opgedoken. Helaas zijn deze kiekjes iets te wazig om definitief uitsluitsel te krijgen over de resolutie van de camera.

Opvallend is wel dat op een van de foto's een kleinere versie van het toestel te zien is, of in ieder geval iets dat lijkt op een kruizing tussen een iPhod, de originele LG Chocolate en het nieuwe Black Label toestel.

LG-BL-40-a LG-BL-40-Back LG-BL-40-Front-b LG-BL-40-Front

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.