Geruchten
18 juli 2009 - Ron Smeets

LG BL42 ook gespot

Afgelopen donderdag doken enkele foto's op van de LG Black Label 40. op een van die plaatjes was ook een kleiner model te zien. Dat blijkt nu dus de LG BL 42 te zijn, tenminste als de geruchten kloppen.

Op foto's van het toestel, die uitlekten via hetzelfde Duitse Forum, is duidelijk een grotere gelijkenis te zien met de originele LG Chocolate modellen. Dat komt vooral door de aanwezigheid van de bekende tiptoetsen en het feit dat de BL42 ook een slider is. Op zich zou ik het geen verkeerde beslissing vinden mocht LG de 'oude Chocolate' weer nieuw leven inblazen.

Meer info is op dit moment nog niet voor handen. Zo zal het mij benieuwen of de LG BL42 een touchscreen display heeft. Gezien de aanwezigeid van de tiptoetsen lijkt dat onwaarschijnlijk. We zullen zien.

LG-BL-42-Front LG-BL-42-Back LG-BL-42-vs-Chocolate

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.