Toestellen
04 augustus 2009 - Ron Smeets

LG BL40 'New Chocolate' vanaf eind September in Nederland

Vorige week meldde het Koreaanse LG op haar internationale website dat haar nieuwste Black Label toestel , de LG BL40 'New Chocolate' vanaf 'begin Q3' in 54 landen op de markt zou gaan komen. Dat bericht kwam een beetje vreemd over omdat Q3 namelijk ruim een maand geleden al 'begonnen was' (1 Juli).

Vandaag kreeg ik van de Nederlandse afdeling van de Koreaanse fabrikant de bevestging dat de LG BL40 eind September naar Nederland zal komen.

Een precieze datum waarop het toestel bij ons in de winkels zal liggen kon men nog niet onthullen, maar de kans is dus groot dat de nieuwste Black Label LG nog op de valreep van dit kwartaal beschikbaar zal zijn. Over de prijs kon LG ook nog niets melden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.