Toestellen
30 juli 2009 - Ron Smeets

LG BL40 'New Chocolate' nu ook officieel aangekondigd

Nadat LG eerder vandaag al enkele foto's van de nieuwe Black Label Series touchscreen phone liet 'uitlekken' is het toestel zojuist middels een internationaal persbericht officieel gepresenteerd.

Echte verassingen met betrekking tot de specs heb ik in het persbericht nog niet kunnen ontdekken. Dat geldt wel voor de releasedatum. LG spreekt namelijk over een release aan het 'begin van Q3' in 54 landen. Uhhm, begin Q3, dat was 40 dagen geleden (1 Juli). Enfin, verwacht het toestel dus zeer binnenkort in de winkels. Meer info volgt nog.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.