Toestellen
20 september 2009 - Ron Smeets

LG BL40 New Chocolate al leverbaar in Engeland

De LG BL40 New Chocolate zal, als alles goed is, deze maand nog bij ons in de winkels liggen. In Engeland is het toestel inmiddels al te koop. Mobiles.co.uk en Carphone Warehouse gaan het toestel daar voorlopig exclusief leveren in combinatie met een O2 of Orange abonnement.

Vanaf een tweejarig abonnement van ca. 35 Euro wordt het toestel gratis meegeleverd.

Ik ben benieuwd wanneer de LG BL40 hier leverbaar zal zijn. Sommige online shops en providers hebben hem al in hun assortiment opgenomen. De losse toestelprijs zou in Nederland rond de 440 Euro gaan bedragen. Ook hier zou het toestel in combinatie met een (Vodafone) abonnement van 35 Euro per maand gratis zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.