Geruchten
19 maart 2009 - Ron Smeets

LG bevestigt Apple Netbook & iPhone, beiden met OLED display

Tja, daar komen de volgende Apple Netbook geruchten. Deze keer, zo meldt Smarthouse, is de bron afkomstig van de Koreaanse fabrikant LG die vorig jaar een order scoorde voor het fabriceren van OLED displays voor de Amerikaanse computer fabrikant.

Apple zou momenteel al een werkend prototype van een Netbook met LG OLED display in huis hebben en later dit jaar komen ook een nieuwe iPhone en iPod Touch op de markt waar dezelfde LG schermen in verwerkt zijn. We zullen zien. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.