Geruchten
17 december 2010 - Ron Smeets

LG 'B' gespot

Gisteren presenteerde LG de Optimus 2X, 's werelds eerste smartphone met een dual-core processor. Vandaag duiken de eerste foto's en specs op van de LG 'B' (ongetwijfeld een codenaam).

Dit zou wederom een android toestel worden met een 4 inch IPS LCD display, vergelijkbaar aan die van de iPhone 4. Maar het scherm van de LG B zou een helderheid van 700 nits kunnen produceren, tegenover de 400 nits van de iPhone 4.

Op de kiekjes hieronder ziet dat display er een stuk helderder uit dan dat van de iPhone 4 en Galaxy S (links en rechts ernaast), maar dat kan natuurlijk ook 'trucage' zijn (andere brightnes instellingen).Verder is op de foto's ook te zien dat de LG B erg du is. Zelf vind ik hem, zeker van de zijkant gezien, wel iets weg hebben van de HTC HD2. Die heeft ook van die schuine hoeken boven en onder. Veel meer informatie is er nog niet. LG-B-a LG-B-b LG-B-c LG-B-d Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.