Geruchten
27 november 2009 - Ron Smeets

LG Arena Max gespot

Veel info is er nog niet, maar het lijkt erop dat LG toch van plan is een opvolger van de Arena uit te brengen. Er zijn nog geen plaatjes, maar op Wi-Fi dot org is de LG LU9400 Arena Max opgedoken.

Gezien de naam zou je kunnen concluderen dat de Arena Max wellicht een groter display heeft of veel uitgebreidere specs dan zijn voorganger, maar dat is pure speculatie. Laten we in ieder geval hopen dat het toestel een stuk beter functioneert en een snellere UI/processor combo heeft... We zullen zien. Via: SlashGear

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.