Geruchten
07 februari 2010 - Ron Smeets

LG Arena Max gekiekt

Eind vorig jaar dook de naam LG Arena Max, of de LU9400, al eens op in een officieel certificerings document op WiFi dot org. Het voor de hand liggende gerucht ging toen dat dit de (grotere) opvolger van de inmiddels niet meer zo populaire LG Arena zou moeten worden, een toestel dat vorig jaar Februari officieel onthuld werd.

Het Chinese Cetizen heeft nu een afbeelding en live foto van een toestel gepubliceerd dat volgens hen de LG Arena Max (LU9400) zou moeten zijn.

Als dit gerucht, en de plaatjes, waar blijken te zijn dan betekent het in ieder geval dat LG besloten heeft de opvolger van de Arena iets minder op de iPhone leest te stoelen. Natuurlijk kwam die vergelijking in het geval van de oude Arena ook tot stand doordat LG's 3D S-Class User Interface, en dan vooral het design van het homescreen en de icoontjes, nogal op dat van de iPhone leek.

Hoe dan ook, de foto en afbeelding van de LG Arena Max die hierboven en -onder staat laat in ieder geval een heel ander toestel zien. Het is natuurlijk nog even afwachten hoe de User Interface eruit gaat zien. Qua hardware wordt gesproken over een 3.5 inch touschreen display met WiFi, GPS, een 5 megapixel camera en een 1GHz Qualcomm Snapdragon processor. Over de prijs wordt nog niets gezegd. Wel zou het toestel in Maart al beschikbaar komen. We zullen zien... LG-Arena-Max-leaked LG-Arena-Max-leaked-2

Via: UnwiredView

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.